Logo_Robor-01

Over ons

Wie zijn we?

Vanuit onze passie om op een unieke manier levens en natuur te beschermen hebben we ons in de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in innovatieve nature-concepten.

Bij Robor Electronics ontwikkelen we elektronische toepassingen en software om ons in te zetten voor mens, dier en natuur. Bij elk probleem waar je tegenaan loopt kijken wij wat we kunnen en wat we kunnen bedenken. Iets nieuws bedenken en met innovatieve oplossingen komen, daar zijn we goed in. Bij innovatie gaat het ook niet alleen om nieuwe dingen maar ook om slimmere dingen. We willen de werkwijze efficiënter maken dan gisteren.

Onze specialisaties zijn dronetechnologie en draadloze communicatiesystemen. Binnen deze specialisaties houden we ons bezig met sensoren, vliegen, detectie, lokaliseren en softwareontwikkeling. Qua drones werken wij veelal met het merk DJI, een groot, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig merk. Allerlei toepassingen en aanvullingen voor deze drones ontwikkelen we wel zelf, denk bijvoorbeeld aan thermische camera’s en software die de toepassing efficiënter maakt.

Wat doen we?

Robor Electronics ontwikkeld innovatieve oplossingen zoals de Faunadrone en de Slimme kooi. De Faunadrone bijvoorbeeld, gebruikt een warmtebeeldcamera om de reekalfjes en of weidevogelnesten snel te detecteren en te lokaliseren.

Concepten

Binnen Robor Nature zijn er verschillende concepten:

Waarom voor ons kiezen?

Flora en fauna vinden we belangrijk en bij Robor Nature leggen we de nadruk meer op fauna. We hebben hart voor dieren en alles wat leeft willen we graag redden, helpen en beschermen. Daarom hebben we binnen Robor Nature krachtige concepten neergezet waarbinnen we ons voor de dieren kunnen inzetten.

Er zijn verschillende partijen die baat hebben bij onze Robor Nature oplossingen. Van de jachtopzichter tot de boer en dierenambulances, iedereen heeft andere belangen. Bij Robor Nature komen we met praktische toepassingen en pakken we de dingen handiger en slimmer aan. Daarnaast zorgen we dat de oplossing geschikt is voor alle verschillende partijen.