Logo_Robor-01

Opleiding

Opleiding

Een praktijkopleiding is een belangrijke toevoeging aan onze concepten. Want hoe werkt het systeem en hoe gebruik je het goed? Elke praktijkopleiding bestaat uit een algemeen gedeelte en een gedeelte dat specifiek gaat over het aangeschafte concept.

Hoe zit het product in elkaar, de hardware en de software? Maar ook hoe gebruik je het? Hoe vlieg je met de drone? We maken hierbij gebruik van scenariotraining.

Scenariotraining

We leren je niet alleen hoe je met de drone moet vliegen maar ook heel specifiek hoe je de drone kunt gebruiken voor jouw doel. Dit houdt in dat je bij de reekalfcursus leert hoe je de Faunadrone kunt gebruiken om reekalfjes te zoeken. Bij de weidevogelcursus gebruiken we oefennestjes zodat je in de praktijk kunt leren hoe je deze nestjes vindt.

De opleidingen zijn praktisch en je ontvangt allerlei handige tips en tricks voor het gebruik. We hebben hier een prachtige locatie waar we de verschillende trainingssituaties kunnen neerzetten en nabootsen. Met 10 jaar ervaring in de praktijk kunnen wij jou professioneel en specialistisch opleiden en kan jij jouw drone optimaal benutten.